Goedkoopstestedentrip.nl

Goedkope stedentrips Zweden

Zweden

Een citytrip naar Zweden heeft voor iedere bezoeker wat wils te bieden! Je treft er namelijk prachtige natuur, design, vele tradities en meerdere pretparken voor de kinderen. Bezienswaardigheden die je zeker niet mag overslaan zijn onder andere: het maritieme Vasa museum, de Kaknästornet toren die uitzicht biedt op het centrum van Stockholm, koninklijk domein Drottningholm en het nationale stadspark Djurgarden. Ben je op zoek naar een bruisend uitgaansleven en veel shopping mogelijkheden? Breng dan een bezoek aan de hoofdstad Stockholm, die gebouwd is op 14 eilanden. 

Lees meer over Zweden

Stedentrip aanbiedingen voor Stockholm

Stedentrip Stockholm

Stockholm

Stockholm is een bruisende stad vol met groen en water. In de Oude Stad tref je vele winkels en terrassen.

Reis naar Stockholm v.a. € 99,-

Citytrip Zweden feiten

Taal : Zweeds
Munteenheid : kroon
Hoofdstad : Stockholm
Tijdsverschil : geen
Lees meer over Zweden

Stedenreis Zweden

Typisch Zweeds eten is Köttbullar, dit zijn de welbekende kleine gehaktballetjes. Ook smörgåsbord moet je tijdens je stedentrip proeven, dit is een maaltijd met veel verschillende warme en koude gerechten met verschillende soorten vlees, vis, kaas, brood, aardappelen, vruchten en een nagerecht. Het klimaat van Zweden kenmerkt zich door milde winters en warme zomers. Het Zweedse volk zal het zeer op prijs stellen wanneer je de verschillen tussen Denemarken, Zweden, Finland en Noorwegen kent. Wanneer je op bezoek gaat wordt het zeer gewaardeerd om na binnenkomst direct de schoenen uit te trekken. In het land is de natuur van iedereen, er geldt namelijk het allemansrecht. Dit houdt in dat particulier grond betreden mag worden om te genieten van de omgeving. In de maand augustus worden tuinfeesten gegeven waar rivierkreeftjes worden gegeten. Houd de vliegticket- en hotelaanbiedingen in de gaten om zo voordelig mogelijk uit te zijn! Wanneer je flexibel bent in de reistijd is het zeker de moeite waard om te wachten op een goede last minute.

Tip: bezoek vooral ’s middags de restaurants, de prijzen zijn dan namelijk het meest voordelig. ’s Avonds zijn deze prijzen vaak dubbel zo hoog. Let wel: in Zweden betaal je met de Zweedse kroon.

Gratis Citytrip Alert

3702
shares