Goedkoopstestedentrip.nl

Disclaimer

De informatie op de website GoedkoopsteStedentrip.nl is samengesteld met inachtneming van de grootste zorg en nauwkeurigheid. GoedkoopsteStedentrip.nl kan echter niet garanderen dat deze informatie volledig compleet en correct is, dan wel compleet en correct zal blijven. GoedkoopsteStedentrip.nl is niet verantwoordelijk voor de informatie die wordt getoond op de website, dan wel voor de mogelijke gevolgen zoals schade, verlies of winst die resulteren uit het gebruik van, of acties gebaseerd op, informatie die wordt verstrekt op de website.

Aansprakelijkheid

GoedkoopsteStedentrip.nl is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard dan ook, als gevolg van of in verband met het gebruik van, het onvermogen tot gebruik van, of het als uitgangspunt gebruiken van deze website of een gelinkte site. Alle aanbiedingen op deze website zijn vrijblijvend en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Op alle aanbiedingen die op deze website worden gedaan, kunnen extra beperkende voorwaarden van de betreffende dienstverlener van toepassing zijn.

GoedkoopsteStedentrip.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid in het geval informatie ontbreekt, onjuist of onvolledig is, dan wel indien aanbiedingen die op deze website worden gedaan onjuiste of onvolledige informatie bevatten.

Privacy

Op GoedkoopsteStedentrip.nl kunnen wij je vragen om persoonlijke gegevens op te geven zoals uw naam en e-mailadres. GoedkoopsteStedentrip.nl gebruikt deze gegevens uitsluitend voor de door jou gekozen communicatie doeleinden. Je gegevens zijn vertrouwelijk en zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier openbaar worden gemaakt.

Links naar andere websites

Deze website kan links naar websites of naar webpagina's van derden en andere partijen bevatten of daar op een andere manier naar verwijzen. GoedkoopsteStedentrip.nl heeft geen zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze websites of webpagina's en is in geen geval aansprakelijk voor de inhoud of kenmerken ervan. Het plaatsen van links door GoedkoopsteStedentrip.nl houdt op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring in van de inhoud van deze websites of webpagina's.

Gratis Citytrip Alert

3702
shares