Goedkoopstestedentrip.nl

Veelgestelde vragen (FAQ)

 • Wie is Goedkoopstestedentrip.nl?

  Goedkoopstestedentrip.nl is een website van Leads2Travel B.V. uitgever van interactieve concepten voor de reisbranche. Zie www.leads2travel.nl voor meer informatie.

 • Hoe werkt Goedkoopstestedentrip.nl precies?

  Je kiest een bestemming en de meest actuele prijzen verschijnen direct (vanaf prijs inclusief luchthaven belasting, toeslagen en accommodatie). Als je een keuze voor een stedentrip hebt gemaakt klik je op de prijs. Je komt dan automatisch op de website van de aanbieder. Daar vind je meer informatie over beschikbaarheid van deze aanbieding op je vertrekdata.

 • Hoe kan ik zien wat de beschikbaarheid van de acties is?

  De beschikbaarheid van de weergegeven tarieven kan je opvragen op de website van de aanbieder. Indien je flexibel bent in vertrek en retour data maak je een grotere kans om voor de laagste prijs een stedentrip te boeken.

 • Hoe kan ik de stedentrips van de site boeken?

  Goedkoopstestedentrip.nl verkoopt geen stedentrips, wij tonen alleen de meest actuele aanbiedingen. Informatie over het boeken van stedenreizen vind je altijd op de website van de aanbieder, waar je automatisch naartoe gaat als je op de prijs van een reisaanbieding klikt.

 • Wat is een Citytrip Alert?

  Je kunt je aanmelden voor onze gratis service: Citytrip Alert. Wij laten je dan weten wanneer er een aanbieding is naar de door jou opgegeven bestemming, onder het door jou opgegeven bedrag. Bijvoorbeeld: Wil je over een half jaar een stedentrip naar Londen voor minder dan 200 euro? Vul dit dan in bij je aanmelding voor Citytrip Alert links op de pagina. Je krijgt van ons bericht wanneer er een passende aanbieding beschikbaar is!

 • Waar kan ik terecht met vragen over Citytrips?

  Vragen over een specifieke vliegticket aanbieding richt je het beste direct aan de aanbieder van de stedentrip. Goedkoopstestedentrip.nl verkoopt zelf geen citytrips. Klik via de prijs van de reis door naar de website van de aanbieder en stel daar je vraag per mail of bel hun afdeling reserveringen. Heb je andere vragen over Goedkoopstestedentrip.nl en de werking van deze site, mail ons dan je vraag via het contact formulier.

 • Waar kan ik terecht met klachten?

  Klachten of opmerkingen voor onze redactie, of met betrekking tot fouten in links (en andere technische problemen) kan je melden middels ons contactformulier. Klachten met betrekking tot gemaakte reserveringen, dien je direct aan de aanbieder van de reis voor te leggen.

 • Bij wie moet ik zijn om ook onze stedentrips te laten opnemen in het vergelijk?

  Reisorganisaties die graag hun aanbod opgenomen zien kunnen contact opnemen met Laura Boldingh of Caroline Ferguson van Leads2Travel B.v., uitgever van Goedkoopstestedentrip.nl op 020-7630550.

 • Wat is er bij de prijzen van de Stedentrips inbegrepen?

  In veel gevallen is de toeristenbelasting exclusief en betaal je die in je hotel. Andere, niet te vermijden, bijkomende kosten zijn 2,50 voor het calamiteitenfonds bij ANVR reisbureaus. De reizen met vlucht en hotel die Goedkoopstestedentrip.nl vergelijkt zijn wel altijd inclusief luchthavenbelasting. Goedkoopstestedentrip.nl verkoopt zelf geen citytrips. Wij verwijzen je graag naar de websites van de genoemde reisorganisaties voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele reserveringsvoorwaarden.

Gratis Citytrip Alert

3702
shares