Goedkoopstestedentrip.nl

Goedkope stedentrip Tel Aviv

Tel Aviv duikt niet snel op in de gedachten als bestemming voor een stedentrip, toch leent Tel Aviv zich door de combinatie van een heerlijke mediterrane levensstijl met het bruisende stadscentrum uitermate goed voor een citytrip.

Vergelijk alle citytrip Tel Aviv aanbiedingen!

Zelf je stedenreis naar Tel Aviv regelen?

Foto Tel Aviv
Citytrip Tel Aviv
Met Expedia Vanaf €547,-
Bekijk >
Lees meer over Tel Aviv

Vakantie in Tel Aviv

Tel Aviv heeft internationale aanzien verkregen voor het uitgaansleven met als absolute parel de club Haoman 17, die de top 100 clubs van de wereld in 2009 is binnen gedrongen. Menig groot Dj waaronder Tiësto en Armin van Buren traden hier al eerder op.  Op cultureel gebied valt er in en om Tel Aviv heel veel te ontdekken, wist je bijvoorbeeld dat Israël het meeste aantal museums per inwoner herbergt ter wereld. Tel Aviv huist de drie grootste van het land namelijk het Eretz Israël museum, het Tel Aviv museum of Art en het Beth Hatefutsoth. Tel Aviv heeft door de ligging aan de Middellandse Zee een heerlijk warm gematigd klimaat bestaande uit weinig regen en een gemiddelde temperatuur van 24 graden! Tel Aviv beschikt over twee vliegvelden genaamd het Ben Gurion vliegveld en luchthaven Sde Dov. De gemiddelde vluchtduur van Amsterdam Schiphol airport naar Tel Aviv bedraagt 4,5 uur. Door de redelijk lange vlucht raden wij Tel Aviv vooral aan voor stedenreizen met een wat langere duur. 

5 Tips voor stedentrips naar Tel Aviv

  • Kies voor reizen met een vlucht heen op zo t/m woe voor een grotere kans op een goedkope stedentrip naar Tel Aviv
  • Vergelijk prijzen voor stedenreizen Tel Aviv altijd bij minimaal drie van bovenstaande reisorganisaties om gevoel voor wat een goede prijs is te ontwikkelen.
  • Echt voordelig een weekje of weekendje weg Tel Aviv boeken? Wees dan flexibel en zoek door tot je de data hebt gevonden waarop je voor die bodemprijs in het vliegtuig stapt.
  • Ga samen op reis: goedkope citytrips naar Tel Aviv zijn helaas nooit o.b.v. eenpersoonskamers.
  • Last minute stedentrip Tel Aviv? Wacht niet te lang, de beste Tel Aviv stedentrip deals boek je minimaal 4 a 5 weken voor vertrek blijkt uit de statistieken!

Gratis Citytrip Alert

Overzicht bijkomende kosten van reisorganisaties
Aanbieder
Reserveringskosten
Expedia
€ 0,00
GaSamen
€ 0,00 - € 2,50
TUI.nl
€ 15,00 - € 25,00
NShispeed
€ 0,00

Andere, niet te vermijden, bijkomende kosten zijn 2,50 voor het calamiteitenfonds bij ANVR reisbureaus. In veel gevallen is ook de toeristenbelasting exclusief en betaal je die in je hotel in Tel Aviv. De reizen met vlucht en hotel naar Tel Aviv die Goedkoopstestedentrip.nl vergelijkt zijn wel altijd inclusief luchthavenbelasting. Goedkoopstestedentrip.nl verkoopt zelf geen citytrips naar Tel Aviv. Wij verwijzen je graag naar de websites van de bovengenoemde reisorganisaties voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele reserveringsvoorwaarden.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 24-04-2019

3699
shares