Goedkoopstestedentrip.nl

Goedkope stedentrip Krakau

Goedkoop op citytrip naar Krakau? Zoals je hieronder ziet kan je prima met een klein budget dat historische weekend Krakau plannen inclusief een bijzondere excursie naar Auschwitz (op slechts een uurtje van de stad). 

Vergelijk alle citytrip Krakau aanbiedingen!

Foto Krakau
Citytrip Krakau
Met Bebsy Vanaf €99,-
Bekijk >

Zelf je stedenreis naar Krakau regelen?

Lees meer over Krakau

Vakantie in Krakau

Op zoek naar een mooie Krakau aanbieding?
Een stedentrip Krakau vanaf Eindhoven of Dusseldorf kan vaak nog wat voordeliger zijn dan een citytrip vanaf Amsterdam naar de cultureel historische hoofdstad van Polen. Een stedentrip naar Krakau hoeft zo wie zo helemaal niet duur te zijn. De stedenreizen zijn betaalbaar en ook de stad zelf is erg goedkoop qua verblijf en kosten voor eten, drinken en ‘getting around’. Weer technisch zijn het voorjaar en de zomer de beste perioden voor een citytrip naar de Poolse stad. Maar juist in de winter vind je vaak de goedkope stedentrip aanbiedingen. Omdat de binnenstad autovrij is, zijn citytrips met vlucht en hotel of appartement het populairst. De omgeving is ook goed te verkennen per excursie of openbaar vervoer (je huurt ook goedkoop een auto voor een dag). In principe voldoet een 3-daagse stedentrip naar Krakau om de stad goed te ontdekken. Als je ook meer van de omgeving van Krakau wil zien kan een dagje extra prettig zijn.


Krakau Stedentrip, niet voor niks Werelderfgoed
De stad wordt geroemd om de prachtige binnenstad die wonderlijk genoeg ongeschonden uit de Tweede Wereldoorlog is gekomen en als historisch middelpunt van de stad is uitgeroepen tot Unesco werelderfgoed. De middeleeuwse stad heeft bovendien een bruisende studentencultuur. Al deze redenen maken een reis naar Krakau voor ieder een perfecte oplossing voor een korte vakantie!

Goedkope citytrips Krakau Polen
De mooiste plekjes die je gezien moet hebben tijdens je citytrip in Krakau, ook wel Krakow of Cracow genoemd, liggen gelukkig niet ver van elkaar in en om het (autovrije) stadscentrum. Hartje van de stad is het centrale stadsplein: de Grote Markt Rynek. De Lakenhal en Mariakerk zijn hier belangrijke must see’s en rondom het marktplein vind je heel veel gezellige winkeltjes, restaurants en cafés. Andere bezienswaardigheden zoals het Wawel Kasteel, de indrukwekkende kathedraal en de Joodse wijk Kazimierz liggen allemaal comfortabel op loopafstand van het centrum. Ook het uitgaansleven in Krakau is levendig, het is een bruisende studentenstad met meer dan 130.000 studenten!

Stedentrip Krakau met bezoek Auschwitz 
Zoek je een stedentrip Krakau inclusief Auschwitz excursie? Veel mensen willen tijdens hun stedenreis Krakau het nabij gelegen concentratiekamp Auschwitz Birkenau bezoeken. Maar het is echt niet nodig om een (vaak dure) georganiseerde stedentrip Krakau inclusief excursies te boeken. Vanuit de stad worden overal meerdere (dag)tours georganiseerd en aangeboden naar deze aangrijpende plek. De afstand Krakau - Auschwitz is maar 70 kilometer en je bent er binnen een uur.


Weekendje Krakau : Pakketreis of Vlucht & Hotels los boeken?
Voor zowel een pakket reis Krakau of losse overnachtingen combineren met een vlucht naar Krakau gelden voordelen en nadelen die je moet overwegen. Bij een pakketreis betaal je maar één keer boekingskosten, terwijl het bij het apart kopen van jouw citytrip meestal twee keer is. Een voordeel voor het los boeken is het veel selectiever kunnen zijn met betrekking tot in welk hotel of appartement je wilt overnachten. Tevens ben je zelf meer flexibel in jouw Krakau stedentrip doordat je uit meerdere vluchten kan selecteren, waardoor het zelfs tot goedkopere prijzen kan leiden dan de gecombineerde Krakau reizen.

Een voordelige vakantie Krakau Polen verkrijgen door vergelijken
Vliegennaar.nl en Trivago zijn een vliegticket en een hotel vergelijker die het gemakkelijk maken om de meeste betaalbare tickets en Krakau hotels te bemachtigen. Want niet alleen elke vlucht en elke kamer verschilt in prijs, het tarief hangt ook nog eens af van via welke site je het aanschaft. Daarom is het altijd handig en snel om Vliegennaar en Trivago te gebruiken voor de zoektocht!

5 Tips voor stedentrips naar Krakau

  • Vertrek op zondag t/m woensdag voor een grotere kans op een goedkope stedentrip naar Krakau
  • Vergelijk prijzen voor stedenreizen Krakau altijd bij minimaal drie van bovenstaande reisorganisaties om gevoel voor wat een goede prijs is te ontwikkelen.
  • Echt voordelig een weekje of weekendje weg Krakau boeken? Wees dan flexibel en zoek door tot je de data hebt gevonden waarop je voor die bodemprijs in het vliegtuig stapt.
  • Ga samen op reis: goedkope citytrips naar Krakau zijn helaas nooit o.b.v. eenpersoonskamers.
  • Last minute stedentrip Krakau? Wacht niet te lang, de beste Krakau stedentrip deals boek je minimaal 4 a 5 weken voor vertrek blijkt uit de statistieken!
citytrip Krakau

Gratis Citytrip Alert

Overzicht bijkomende kosten van reisorganisaties
Aanbieder
Reserveringskosten
Bebsy
€ 0,00 - € 19,50
Prijsvrij
€ 12,50
TUI.nl
€ 0,00
De Vakantiediscounter
€ 12,50
Stedentrips.nl
€ 20,00
WaarschijntdeZonWel
€ 0,00
VliegenNaar
€ 0,00

Andere, niet te vermijden, bijkomende kosten zijn 2,50 voor het calamiteitenfonds bij ANVR reisbureaus. In veel gevallen is ook de toeristenbelasting exclusief en betaal je die in je hotel in Krakau. De reizen met vlucht en hotel Krakau die Goedkoopstestedentrip.nl vergelijkt zijn wel altijd inclusief luchthavenbelasting. Goedkoopstestedentrip.nl verkoopt zelf geen Krakau citytrips. Wij verwijzen je graag naar de websites van de bovengenoemde reisorganisaties voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele reserveringsvoorwaarden.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 13-06-2024

3702
shares