Goedkoopstestedentrip.nl

Goedkope stedentrip Marrakech

Op stedentrip naar Marrakech? In deze diverse stad komt het historische leven van toen samen met de economische opkomst van nu. Als je door het nieuwe deel van Marrakech heen loopt waan je je geregeld in de Westerse wereld.

Vergelijk alle citytrip Marrakech aanbiedingen!

Foto Marrakech
Citytrip Marrakech
Met Prijsvrij Vanaf €192,-
Bekijk >

Zelf je stedenreis naar Marrakech regelen?

Lees meer over Marrakech

Vakantie in Marrakech

Vakantie Marrakech, ontdek de authentieke cultuur
Loop je echter door naar de oude stad dan word je meteen onthaald door het beroemde Djmee el Fna marktplein. In het oude gedeelte van de stad maak je kennis met de authentieke Arabische wereld. Oneindig veel weggetjes leiden de wandelaar langs kleine winkeltjes vol zilverwaar, Perzische tapijten, tajins en allerlei andere  inheemse producten. Als stedentrip leent Marrakech zich uitstekend door de veelzijdigheid van de stad. Je kan in de Koningsstad met gemak heerlijk 5 dagen vertoeven zonder dat je je ook maar een moment hoeft te vervelen.

Citytrip Marrakech of rondreis Marokko?
Marrakech valt in een stedenreis ook goed te combineren met andere prachtige Marokkaanse steden zoals Casablanca en Essaouira. De vluchtduur naar Marrakech bedraagt gemiddeld 4 uur. Wij raden u aan om tenminste 3 dagen te overnachten om een passend beeld van de stad te kunnen krijgen.

Beste reistijd stedentrip Marrakech
De beste maanden om Marrakech te bezoeken zijn februari en maart en oktober en november, er zijn een stuk minder toeristen en de temperaturen zijn  milder met gemiddeld 22 graden.

Tip: er zijn niet veel pinautomaten in Marrakech en er kan op veel locaties niet gepind worden, wij adviseren u daarom altijd geld op zak te hebben tijdens uw citytrip.

5 Tips voor stedentrips naar Marrakech

  • Vertrek op zondag t/m woensdag voor een grotere kans op een goedkope stedentrip naar Marrakech
  • Vergelijk prijzen voor stedenreizen Marrakech altijd bij minimaal drie van bovenstaande reisorganisaties om gevoel voor wat een goede prijs is te ontwikkelen.
  • Echt voordelig een weekje of weekendje weg Marrakech boeken? Wees dan flexibel en zoek door tot je de data hebt gevonden waarop je voor die bodemprijs in het vliegtuig stapt.
  • Ga samen op reis: goedkope citytrips naar Marrakech zijn helaas nooit o.b.v. eenpersoonskamers.
  • Last minute stedentrip Marrakech? Wacht niet te lang, de beste Marrakech stedentrip deals boek je minimaal 4 a 5 weken voor vertrek blijkt uit de statistieken!
citytrip Marrakech

Gratis Citytrip Alert

Overzicht bijkomende kosten van reisorganisaties
Aanbieder
Reserveringskosten
Prijsvrij
€ 12,50
Bebsy
€ 0,00 - € 19,50
AndOlives.nl
€ 0,00
De Vakantiediscounter
€ 12,50
TUI.nl
€ 0,00
Stedentrips.nl
€ 20,00
WaarschijntdeZonWel
€ 0,00

Andere, niet te vermijden, bijkomende kosten zijn 2,50 voor het calamiteitenfonds bij ANVR reisbureaus. In veel gevallen is ook de toeristenbelasting exclusief en betaal je die in je hotel in Marrakech. De reizen met vlucht en hotel Marrakech die Goedkoopstestedentrip.nl vergelijkt zijn wel altijd inclusief luchthavenbelasting. Goedkoopstestedentrip.nl verkoopt zelf geen Marrakech citytrips. Wij verwijzen je graag naar de websites van de bovengenoemde reisorganisaties voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele reserveringsvoorwaarden.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 13-06-2024

3702
shares