Goedkoopstestedentrip.nl

Goedkope stedentrip New York

Een stedentrip naar New York maken? Een tripje naar ‘The city that never sleeps’ is vaak een rollercoaster van avonturen en ontdekkingen. Als je wilt kun je dag en nacht op pad zijn. De eerste attractie vind je al in het vliegtuig, wanneer je landt op een van de vliegvelden. Je ziet de waanzinnige skyline opdoemen. Een betere start van je citytrip New York kun je niet hebben.

Vergelijk alle citytrip New York aanbiedingen!

Zelf je stedenreis naar New York regelen?

Foto New York
Citytrip New York
Met Prijsvrij Vanaf €777,-
Bekijk >
Lees meer over New York

Vakantie in New York

Vakantie New York
Je kunt hier tijdens je reis natuurlijk heel goed shoppen, maar tijdens je weekendje New York ontdek je uiteraard ook een aantal bezienswaardigheden. Dit zijn onder andere het Statue of Liberty, Central Park en Soho. Het is ook erg indrukwekkend om een bezoek te brengen aan Ground Zero, hier hebben ooit de Twin Towers gestaan. In voor een culturele activiteit? Bezoek dan Broadway of één van de vele musea die deze stad telt!

Weekend New York, culinair hoogtepunt
Trek gekregen? Door de verschillende culturen die deze stad kenmerken vind je hier allerlei keukens, ga je vanavond voor Indiaas, Grieks, Thais, Koreaans of haal je een snelle hap bij één van de fastfoodketens?

Voordelige stedentrip New York, bruisend nachtleven
Alles is mogelijk. In de avond heb je keuze uit legio activiteiten, zo kun je een openluchtconcert bezoeken, maar het is ook mogelijk om een sportwedstrijd te kijken, een popconcert te bezoeken of het laat te maken in een van de vele discotheken en nachtclubs. Één ding is zeker: in New York zul je je niet vervelen!

Goedkope New York Stedentrip
Een stedenreis boeken? Je vindt vaak veel promoties en (last minute) aanbiedingen naar deze stad! Wat dacht je bijvoorbeeld van een georganiseerde stedentrip of een all-in vakantie? Tip: het is vaak goedkoper om je vlucht + hotel te combineren dan deze apart te boeken. Wanneer je naar New York vliegt kun je er ook op letten naar welk vliegveld je vliegt, dit kan soms heel wat euro’s schelen!

New York Citytrip tip no 1
Opzoek naar een voordelige trip New York City? Meld je dan aan voor de gratis Citytrip Alert tool om simpel, snel en goedkoop naar New York te kunnen gaan zonder alle moeite van het oneindige zoeken. 

5 Tips voor stedentrips naar New York

  • Vertrek op zondag t/m woensdag voor een grotere kans op een goedkope stedentrip naar New York
  • Vergelijk prijzen voor stedenreizen New York altijd bij minimaal drie van bovenstaande reisorganisaties om gevoel voor wat een goede prijs is te ontwikkelen.
  • Echt voordelig een weekje of weekendje weg New York boeken? Wees dan flexibel en zoek door tot je de data hebt gevonden waarop je voor die bodemprijs in het vliegtuig stapt.
  • Ga samen op reis: goedkope citytrips naar New York zijn helaas nooit o.b.v. eenpersoonskamers.
  • Last minute stedentrip New York? Wacht niet te lang, de beste New York stedentrip deals boek je minimaal 4 a 5 weken voor vertrek blijkt uit de statistieken!
citytrip New York

Gratis Citytrip Alert

Overzicht bijkomende kosten van reisorganisaties
Aanbieder
Reserveringskosten
Prijsvrij
€ 12,50
De Vakantiediscounter
€ 12,50
Bebsy
€ 0,00 - € 19,50
TUI.nl
€ 0,00
Stedentrips.nl
€ 20,00

Andere, niet te vermijden, bijkomende kosten zijn 2,50 voor het calamiteitenfonds bij ANVR reisbureaus. In veel gevallen is ook de toeristenbelasting exclusief en betaal je die in je hotel in New York. De reizen met vlucht en hotel New York die Goedkoopstestedentrip.nl vergelijkt zijn wel altijd inclusief luchthavenbelasting. Goedkoopstestedentrip.nl verkoopt zelf geen New York citytrips. Wij verwijzen je graag naar de websites van de bovengenoemde reisorganisaties voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele reserveringsvoorwaarden.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 20-01-2023

3702
shares