Goedkoopstestedentrip.nl

Goedkope stedentrip Moskou

Moskou is een zeer bijzondere stad die tot de verbeelding van ieder spreekt. Over Moskou hangt nog steeds de sluier van de Sovjet-Unie, overal zijn kenmerken te vinden uit het Sovjet verleden, dit maakt Moskou een uitermate interessante stad.

Vergelijk alle citytrip Moskou aanbiedingen!

Zelf je stedenreis naar Moskou regelen?

Foto Moskou
Citytrip Moskou
Met Stedentrips.nl Vanaf €720,-
Bekijk >
Lees meer over Moskou

Vakantie in Moskou

Overal vind je de roemruchte historie van Rusland terug, in de sovjet architectuur, de uiteenlopende bezienswaardigheden, de vele musea gewijd aan nationale geschiedenis en de herdenkingsplekken aan de grote nationale helden. Het wereldberoemde Rode plein met daarop het Kremlin, het gigantische GUM warenhuis, het opgebaarde lichaam van Lenin in het Mausoleum en wellicht wel de bekendste van de vier: de Pokrovkathedraal zijn allen reden genoeg voor een citytrip Moskou. De Basilius kathedraal, de tweede benaming, is opgenomen op de Werelderfgoed lijst van UNESCO en hoe kan het ook anders, de gigantische kathedraal met 8 acht koepels in diverse  traditionele kleuren is dan ook uniek in zijn soort . Moskou herbergt buiten de overweldigende hoeveelheid aan cultuur ook het shoppende publiek, alle grote designers zijn vertegenwoordigt in Moskou. Tip: vertrek niet te vroeg vanuit je hotel om lekker te gaan shoppen, want de meeste winkels openen hun deuren pas vanaf tien uur.

Weekendje Moskou - last minute boekers opgelet! Vergeet niet dat je altijd nog een visum moet regelen voor je bezoek aan Rusland. Via commerciële aanbieders kan je echter vaak nog wel binnen een week of zelfs in zes dagen een visum voor Moskou organiseren. Boek dus nooit een last minute Moskou korter dan een week op vertrek.

Voordelige Moskou stedentrip - vlucht en hotel Moskou Als je voordelig op reis wilt naar Moskou dan kan je het beste los je vlucht boeken en daar later een hotel bij zoeken. Het beste begin je op www.vliegennaar.nl om een goede deal voor je vliegtickets Moskou te vinden. De Russische hoofdstad heeft wel vijf internationale vliegvelden en een uitstekend openbaar vervoer netwerk van bussen, treinen en een gigantisch metro netwerk dat tot ver in de buitenwijken reikt. De gemiddelde vluchtduur van Schiphol naar Moskou bedraagt circa 3 uur. Voor rond de honderdvijftig euro boek je al een retourtje vanaf Düsseldorf, handig wanneer je in het zuidoosten van Nederland woont.

5 Tips voor stedentrips naar Moskou

  • Vertrek op zondag t/m woensdag voor een grotere kans op een goedkope stedentrip naar Moskou
  • Vergelijk prijzen voor stedenreizen Moskou altijd bij minimaal drie van bovenstaande reisorganisaties om gevoel voor wat een goede prijs is te ontwikkelen.
  • Echt voordelig een weekje of weekendje weg Moskou boeken? Wees dan flexibel en zoek door tot je de data hebt gevonden waarop je voor die bodemprijs in het vliegtuig stapt.
  • Ga samen op reis: goedkope citytrips naar Moskou zijn helaas nooit o.b.v. eenpersoonskamers.
  • Last minute stedentrip Moskou? Wacht niet te lang, de beste Moskou stedentrip deals boek je minimaal 4 a 5 weken voor vertrek blijkt uit de statistieken!
citytrip Moskou

Gratis Citytrip Alert

Overzicht bijkomende kosten van reisorganisaties
Aanbieder
Reserveringskosten
Stedentrips.nl
€ 20,00
Prijsvrij
€ 12,50
Bebsy
€ 0,00 - € 19,50
De Vakantiediscounter
€ 12,50
WaarschijntdeZonWel
€ 0,00
De Jong Intra
€ 25,00

Andere, niet te vermijden, bijkomende kosten zijn 2,50 voor het calamiteitenfonds bij ANVR reisbureaus. In veel gevallen is ook de toeristenbelasting exclusief en betaal je die in je hotel in Moskou. De reizen met vlucht en hotel Moskou die Goedkoopstestedentrip.nl vergelijkt zijn wel altijd inclusief luchthavenbelasting. Goedkoopstestedentrip.nl verkoopt zelf geen Moskou citytrips. Wij verwijzen je graag naar de websites van de bovengenoemde reisorganisaties voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele reserveringsvoorwaarden.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 13-06-2024

3702
shares