Goedkoopstestedentrip.nl

Goedkope stedentrips Ierland

Ierland

Officieel genaamd de Republiek Ierland is een Europees land dat samen met het land Noord-Ierland het gehele eiland omvat. Reizen naar Ierland doet men voornamelijk vanwege de prachtige natuur, de typische oude Britse cultuur en de geweldige hoofdstad Dublin. Stedentrip Ierland? Dublin, de Ierse hoofdstad is een echte topper als het gaat om stedenreizen. Daarnaast is het een leuke bijkomende factor de hartstikke goedkope vliegtickets en aanbiedingen waardoor een stedentrip Dublin inclusief vlucht in het voor of naseizoen vaak al onder de 250,- te reserveren is. Tip: het is vaak verstandig om meerdere malen de prijzen te vergelijken op verschillende dagen, de prijzen willen weleens flink verschuiven.

Lees meer over Ierland

Stedentrip aanbiedingen voor Dublin

Stedentrip Dublin

Dublin

Dublin is de hoofdstad van Ierland en ligt op zo'n anderhalf uur vliegen vanaf Schiphol. 

Reis naar Dublin v.a. € 105,-

Citytrip Ierland feiten

Taal : Engels, Iers
Munteenheid : Euro
Hoofdstad : Dublin
Tijdsverschil : 1 uur vroeger
Lees meer over Ierland

Stedenreis Ierland

Dublin is een wereldstad als geen ander met een scala aan geweldige activiteiten in en rondom de stad. Een citytrip naar Dublin staat dan ook bij velen hoog op het verlanglijstje. Zo kan je naar het grootse ingesloten park van Europa, genaamd Phoenix Park, waar tevens het paleis van de president en de Dublin Zoo plaatsvinden.In de binnenstad van Dublin vind je tijdens jouw stedentrip meerdere geweldig leuke straten, een leuk weetje is dat er door de hele stad heen beelden van oude bekende Ierse burgers staan zoals James Joyce en Oscar Wilde. Er zijn veel goedkope aanbiedingen te vinden voor een stedenreis naar Ierland, je vliegt al voor een paar tientjes naar Dublin!

Door het hele land heen staan geweldige middeleeuwse kastelen en andere bouwwerken die voor de liefhebber een must see zijn. Zeker het Dublin Castle en de prachtige en imposante Kylemore Abbey dienen op ieders verlanglijstje te staan. Maar ook andere geweldige steden zoals Cork en Limerick.

Gratis Citytrip Alert

3702
shares