Engeland
Lees meer over Engeland

Stedenreis Engeland

Maar Engeland heeft nog veel meer te bieden. Op het ‘platte land’ bestaat het landschap uit bossen, heuvels, meren, mooie tuinen en krijtrotsen. Engeland kent een mild zeeklimaat. Dat betekent dat de winters zacht en de zomers niet overdreven warm zijn, maar regenkleding meenemen voor de zekerheid is geen overbodige luxe. Voor de festivalliefhebbers worden er in de warmere maanden van het jaar veel festivals georganiseerd. Bijvoorbeeld het bekende Glastonbury festival, het grootste openlucht muziekfestival ter wereld, waar veel pop en rock muziek wordt gedraaid.

Of je nu op citytrip naar Engeland wilt of lastminute stedenreis, onthoud dat een goede voorbereiding het halve werk is. Dat is een van de beste tips voor een geslaagde vakantie! Als je bijvoorbeeld van te voren op de aanbiedingen let, bespaar je vaak al een hoop geld. Ook word in Engeland nog met de originele munteenheid betaald. Die hoef je echter niet van te voren te wisselen, pinnen is voordeliger. Hoewel hier een klein bedrag voor gevraagd wordt, is het een goedkope oplossing voor het wisselen van euro’s naar ponden. 

Naast Londen heeft Engeland nog meer interessante steden! Denk aan Newcastle, waar je hele leuke kerstmarkten vindt. Maar ook Manchester of Liverpool zijn zeker de moeite waard. Tip: boek tickets voor een voetbalwedstrijd in Engeland of combineer je stedentrip met een echte voetbalreis. Aanrader!

Gratis Citytrip Alert

0
shares