Goedkoopstestedentrip.nl

Goedkope stedentrips Engeland

Engeland

Wanneer je aan iemand vraag: “Wat is het eerste waar je aan denkt bij Engeland?” komt “Londen” vaak het eerst bij mensen op. Waarschijnlijk omdat deze stad het levendige hart van Engeland is. Bezienswaardigheden als Palace of Westminster, Buckingham Palace, National Gallery, Tower of Londen, Wimbledon en de Londen Eye zijn wereldberoemd. Met name door de rijke geschiedenis en de bijzondere architectuur. Uiteraard kun je in Londen ook prima uitgaan. Er zijn pubs, discotheken, cafeetjes, bars, theaters en restaurants. Ook zijn er veel winkelgelegenheden, van goedkope winkeltjes tot luxe merkwinkels.

Lees meer over Engeland

Stedentrip aanbiedingen voor Londen

Stedentrip Londen

Londen

Londen, de Britse hoofdstad  behoort tot de top 5 wereldsteden en is een must om te bezoeken. 

Reis naar Londen v.a. € 105,-

Citytrip Engeland feiten

Taal : Engels
Munteenheid : pond
Hoofdstad : Londen
Tijdsverschil : 1 uur vroeger
Lees meer over Engeland

Stedenreis Engeland

Maar Engeland heeft nog veel meer te bieden. Op het ‘platte land’ bestaat het landschap uit bossen, heuvels, meren, mooie tuinen en krijtrotsen. Engeland kent een mild zeeklimaat. Dat betekent dat de winters zacht en de zomers niet overdreven warm zijn, maar regenkleding meenemen voor de zekerheid is geen overbodige luxe. Voor de festivalliefhebbers worden er in de warmere maanden van het jaar veel festivals georganiseerd. Bijvoorbeeld het bekende Glastonbury festival, het grootste openlucht muziekfestival ter wereld, waar veel pop en rock muziek wordt gedraaid.

Of je nu op citytrip naar Engeland wilt of lastminute stedenreis, onthoud dat een goede voorbereiding het halve werk is. Dat is een van de beste tips voor een geslaagde vakantie! Als je bijvoorbeeld van te voren op de aanbiedingen let, bespaar je vaak al een hoop geld. Ook word in Engeland nog met de originele munteenheid betaald. Die hoef je echter niet van te voren te wisselen, pinnen is voordeliger. Hoewel hier een klein bedrag voor gevraagd wordt, is het een goedkope oplossing voor het wisselen van euro’s naar ponden. 

Naast Londen heeft Engeland nog meer interessante steden! Denk aan Newcastle, waar je hele leuke kerstmarkten vindt. Maar ook Manchester of Liverpool zijn zeker de moeite waard. Tip: boek tickets voor een voetbalwedstrijd in Engeland of combineer je stedentrip met een echte voetbalreis. Aanrader!

Gratis Citytrip Alert

3702
shares