Goedkoopstestedentrip.nl

Goedkope stedentrip Dubai

Op zoek naar echt bijzondere tips voor stedentrips? Op nog geen zeven uur vliegen van Amsterdam land je in Dubai in een volstrekt andere wereld. Tijdens een vakantie in Dubai geniet je zowel van zonovergoten stranden als schitterende woestijnen en nog veel meer! 

Vergelijk alle citytrip Dubai aanbiedingen!

Foto Dubai
Citytrip Dubai
Met De Vakantiediscounter Vanaf €414,-
Bekijk >

Zelf je stedenreis naar Dubai regelen?

Lees meer over Dubai

Vakantie in Dubai

Voor een stedenreis staat Dubai niet alleen garant voor een onvergetelijke ervaring, het is ook een bijzonder veelzijdige bestemming. Zo ontdek je niet alleen 's werelds grootste winkelcentra, maar ook traditionele souks (markten) tijdens je citytrip. 

Bijzondere architectuur op jouw stedenreis Dubai
De bevolking van dit emiraat is bijzonder hartelijk en gastvrij en zullen je graag vertellen over de unieke architectuur en andere bezienswaardigheden in Dubai stad. Tip: de Burj Khalifa is het hoogste gebouw ter wereld en moet je dus echt bezocht hebben tijdens je stedentrip. Daarnaast is een safari per jeep door de woestijn een absolute aanrader!

Goedkope stedentrip Dubai
Dubai beschikt over een groot aantal luxe hotels, maar over de jaren heen zijn er ook steeds meer goedkopere accommodaties bij gekomen voor toeristen. 

Goedkope citytrip Dubai
Wil je altijd al een keer naar deze stad, maar wacht je op een gunstige aanbieding? Voor wie goedkoop naar Dubai wil reizen hebben we nu een handige, gratis service. Maak een citytrip alert aan op deze pagina waarbij je aangeeft hoeveel jouw reis maximaal mag kosten. Als er vervolgens een touroperator een nieuwe, scherpe aanbieding heeft dan ontvang je meteen bericht!

5 Tips voor stedentrips naar Dubai

  • Vertrek op zondag t/m woensdag voor een grotere kans op een goedkope stedentrip naar Dubai
  • Vergelijk prijzen voor stedenreizen Dubai altijd bij minimaal drie van bovenstaande reisorganisaties om gevoel voor wat een goede prijs is te ontwikkelen.
  • Echt voordelig een weekje of weekendje weg Dubai boeken? Wees dan flexibel en zoek door tot je de data hebt gevonden waarop je voor die bodemprijs in het vliegtuig stapt.
  • Ga samen op reis: goedkope citytrips naar Dubai zijn helaas nooit o.b.v. eenpersoonskamers.
  • Last minute stedentrip Dubai? Wacht niet te lang, de beste Dubai stedentrip deals boek je minimaal 4 a 5 weken voor vertrek blijkt uit de statistieken!
citytrip Dubai

Gratis Citytrip Alert

Overzicht bijkomende kosten van reisorganisaties
Aanbieder
Reserveringskosten
De Vakantiediscounter
€ 12,50
Prijsvrij
€ 12,50
TUI.nl
€ 0,00
Bebsy
€ 0,00 - € 19,50
WaarschijntdeZonWel
€ 0,00
VliegenNaar
€ 0,00

Andere, niet te vermijden, bijkomende kosten zijn 2,50 voor het calamiteitenfonds bij ANVR reisbureaus. In veel gevallen is ook de toeristenbelasting exclusief en betaal je die in je hotel in Dubai. De reizen met vlucht en hotel Dubai die Goedkoopstestedentrip.nl vergelijkt zijn wel altijd inclusief luchthavenbelasting. Goedkoopstestedentrip.nl verkoopt zelf geen Dubai citytrips. Wij verwijzen je graag naar de websites van de bovengenoemde reisorganisaties voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele reserveringsvoorwaarden.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 20-01-2023

3702
shares