Goedkoopstestedentrip.nl

Goedkope stedentrips Denemarken

Denemarken

Staat het land van de Kleine Zeemeermin en Smørrebrød op je bucketlist? Denemarken bekend om zijn vuurtorens, havens, sprookjes, de vele stranden en uitgestrekte weilanden. Maar wat ook fijn is, is dat het land nog niet platgelopen is door toeristen. Het is er schoon en mooi. De Denen zijn aardig en behoren tot de meest milieubewuste van Europa! Een stedentrip naar Denemarken met zijn vele eilanden bied talloze mogelijkheden.Weetje: in de zomer is het in Denemarken extra aangenaam vertoeven. Met gemiddeld ruim 700 zonuren in de zomermaanden is het daarmee zonniger dan bij ons!

Lees meer over Denemarken

Stedentrip aanbiedingen voor Kopenhagen

Stedentrip Kopenhagen

Kopenhagen

Kopenhagen is de bruisende hoofdstad van Denemarken. Bezoek zeker de verfrissende ervaring van  de haven genaamd Nyhavn.

Reis naar Kopenhagen v.a. € 109,-

Citytrip Denemarken feiten

Taal : Deens
Munteenheid : kroon
Hoofdstad : Kopenhagen
Tijdsverschil : geen
Lees meer over Denemarken

Stedenreis Denemarken

De veelzijdige hoofdstad van Denemarken biedt met zijn talloze bezienswaardigheden de mogelijkheid tot een onvergetelijke stedenreis. Of je nu komt om te shoppen, wat actie te beleven in het pretpark Tivoli, de Kleine Zeemeermin te bewonderen of de terrasjes in Nyhavn te bezoeken, Kopenhagen is een geschikte stad voor elk bezoek!

Bezienswaardigheden
Enkele tips om naartoe te gaan tijdens een citytrip: Het interactieve museum Ribe Viking Center, Legoland, de traploze ronde toren, het rode raadhuis en Amalienborg Castle and the Royal Guard. Vooral de wisseling van de wacht is hierbij een leuke ervaring.

Uit eten en uitgaan
In de populaire Nyhavn van Kopenhagen zijn vele restaurants gevestigd. Tijdens de lunch worden de lekkerste gerechten geserveerd. Smørrebröd is één van de Deense specialiteiten. Dat is niet vreemd, want het is een heerlijk brood dat op verschillende manieren belegd kan worden. Het restaurant Ida Davidsen is een aanrader om deze specialiteit te proberen.  Voor mensen die van uitgaan houden zijn er verschillende trendy discotheken te vinden met verschillende (muziek-)stijlen.

Tot slot
Ontdek ook de vorstelijke geschiedenis in de talloze indrukwekkende koninklijke kastelen die gemakkelijk te bereiken zijn, ook te voet. Kortom Kopenhagen is een hippe en historische stad tegelijkertijd, waar je je tijdens elke stedentrip kunt vermaken. Tip: Als je op zoek bent naar goedkope hotels is het handig om aanbiedingen in de gaten te houden. Wanneer je last minute stedentrip Denemarken boekt ben je vaak ook voordeliger uit, zeker in het laagseizoen.

Gratis Citytrip Alert

3702
shares