Goedkoopstestedentrip.nl

Goedkope stedentrips Belgie

Belgie

Op zoek naar een leuke bestemming voor een weekendje weg? Een stedentrip naar één van de mooie steden van Belgie is dan misschien wel iets voor jou! Dankzij de korte reistijd is België de perfecte bestemming om er enkele dagen tussenuit te gaan. Denk bijvoorbeeld aan Brugge, ook wel het ‘Venetië van het Noorden’ genoemd, of Antwerpen: een winkelparadijs voor de shopaholics onder ons! Maar ook Gent is zeker een bezoek waard. Elke stad heeft een uniek karakter met zijn eigen highlights en bezienswaardigheden die je echt gezien moet hebben.

Lees meer over Belgie

Stedentrip Brussel

Brussel

In deze hoofdstad tref je prachtige gildehuizen, gezellige terrasjes en uiteraard manneken pis.

Reis naar Brussel v.a. € 74,-

Stedentrip Antwerpen

Antwerpen

Deze stad vol historie en cultuur is ook perfect voor modeliefhebbers en markt- liefhebbers.

Reis naar Antwerpen v.a. € 120,-

Citytrip Belgie feiten

Taal : Vlaams, Frans
Munteenheid : Euro
Hoofdstad : Brussel
Tijdsverschil : geen

Stedenreis Belgie

Het afwisselende België heeft ontzettend veel te bieden. Zo staat Brugge bekend om zijn middeleeuwse straatjes en gewaardeerde keuken, terwijl Gent juist erkend wordt als studentenstad met een bruisend uitgaansleven waar je tot in de late uurtjes kunt dansen. Maar beide steden hebben nog veel meer te bieden, net als nog veel meer andere Belgische steden. Bij een citytrip naar de havenstad Antwerpen kun je denken aan verschillende hotspots als de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en het bekende stadshuis. Ook tref je hier bijzonder mooie winkelstraten, net als in Brussel. Een bijzondere tip voor deze stad is het ijzeren bouwwerk Atomium. 

Het klimaat van België komt nauw overeen met dat van Nederland. Warme zomers en relatief koele winters, dus hoef je niet heel je garderobe om te gooien voor vertrek. En nog zo’n voordeel; je kunt gewoon Nederlands blijven praten. Alle steden zijn zeer gemakkelijk te bereiken. Vanuit Utrecht ben je met de auto slechts anderhalf uur onderweg naar Antwerpen. Ook kun je ervoor kiezen om per trein te reizen. De reisduur van de snelste treinroute is even lang als met de autoHoud ook altijd aanbiedingen goed in de gaten om je hotel zo goedkoop mogelijk te kunnen boeken.

Gratis Citytrip Alert

3702
shares