Goedkoopstestedentrip.nl

Goedkope stedentrip Athene

Overweeg je een stedentrip naar Athene? In de Griekse hoofdstad zijn ontzettend veel mooie bezienswaardigheden en kun je een hoop ondernemen tijdens een weekendje weg. Athene heeft bovendien een heerlijk klimaat en het leven is er ook nog relatief goedkoop!

Vergelijk alle citytrip Athene aanbiedingen!

Foto Athene
Citytrip Athene
Met Prijsvrij Vanaf €161,-
Bekijk >

Zelf je stedenreis naar Athene regelen?

Lees meer over Athene

Vakantie in Athene

Goedkope stedentrip? Athene!
Een weekend Athene is populair en betaalbaar. Dat komt mede omdat er flink wat concurrentie is. Nu zegt alleen de vanaf prijs niet alles. Daarom vergelijk we hier de Tui stedentrip Athene deals voor jou met die van D-reizen, Prijsvrij en de Vakantiediscounter.

Athene is ook een echte vlucht + hotel bestemming en het is misschien raar maar waar: vaak is het daarom voordeliger om een complete stedentrip inclusief reis en verblijf te boeken dan een losse vlucht! Er is veel te zien op je Athene stedentrip.

Hoeveel dagen heb je nodig om Athene te zien?
Natuurlijk kan je in een weekendje Athene al best iets ontdekken. Maar er is zoveel te zien in de oude hoofdstad van Griekenland dat een 4-daagse stedentrip Athene echt aan te raden is.

Met een 5-daagse stedentrip Athene heb je ook nog tijd voor een dagje strand. Vakantie in Athene is dan ook een ideale tip voor een combinatie stad / strand!

Athene staat als oudste hoofdstad van Europa hoog op het verlanglijstje van kunst en cultuurliefhebbers. Athene staat dan ook bekend als de bakermat van de westerse beschaving en er zijn maar weinig steden ter wereld die zo vol zijn van historie als deze stad!

Je kunt dagen dwalen tussen bezienswaardigheden zoals het Nationaal Archeologisch Museum, het Dionysus Theater, Agora marktplein en natuurlijk mag je een bezoekje aan wereldwonder Akropolis en het Parthenon niet overslaan.

Er zijn dus veel bezienswaardigheden die je niet mag missen, maar je kunt in Athene ook prima shoppen en uitgaan, het is een stad die 24 uur per dag leeft! Tijdens een citytrip in Athene kom je terecht in een moderne metropool met een rijk cultureel erfgoed en een super vriendelijke bevolking. Naast historische gebouwen tref je er luxe shoppingmalls, gezellige restaurants met heerlijk eten, sfeervolle barretjes waar je uren met de bevolking aan de ouzo kunt zitten, mooie stranden en charmante straatjes.

Beste reistijd voor stedenreizen naar Athene
Deze stad is gezegend met een heerlijk, mild klimaat. Voor een actieve stedentrip van een paar dagen is dan ook zowel voorjaar als het najaar een prima keuze. Een stedentrip Athene in oktober is heerlijk! 

Spreekt de stad- strand combinatie van een weekendje Athene je aan? Bekijk dan zeker ook de tips voor een stedentrip Barcelona en een stedentrip Valencia,

5 Tips voor stedentrips naar Athene

  • Vertrek op zondag t/m woensdag voor een grotere kans op een goedkope stedentrip naar Athene
  • Vergelijk prijzen voor stedenreizen Athene altijd bij minimaal drie van bovenstaande reisorganisaties om gevoel voor wat een goede prijs is te ontwikkelen.
  • Echt voordelig een weekje of weekendje weg Athene boeken? Wees dan flexibel en zoek door tot je de data hebt gevonden waarop je voor die bodemprijs in het vliegtuig stapt.
  • Ga samen op reis: goedkope citytrips naar Athene zijn helaas nooit o.b.v. eenpersoonskamers.
  • Last minute stedentrip Athene? Wacht niet te lang, de beste Athene stedentrip deals boek je minimaal 4 a 5 weken voor vertrek blijkt uit de statistieken!
citytrip Athene

Gratis Citytrip Alert

Overzicht bijkomende kosten van reisorganisaties
Aanbieder
Reserveringskosten
Prijsvrij
€ 12,50
TUI.nl
€ 0,00
Sunweb
€ 0,00
D-reizen
€ 0,00
Bebsy
€ 0,00 - € 19,50
De Vakantiediscounter
€ 12,50
Stedentrips.nl
€ 20,00
De Jong Intra
€ 25,00
AndOlives.nl
€ 0,00

Andere, niet te vermijden, bijkomende kosten zijn 2,50 voor het calamiteitenfonds bij ANVR reisbureaus. In veel gevallen is ook de toeristenbelasting exclusief en betaal je die in je hotel in Athene. De reizen met vlucht en hotel Athene die Goedkoopstestedentrip.nl vergelijkt zijn wel altijd inclusief luchthavenbelasting. Goedkoopstestedentrip.nl verkoopt zelf geen Athene citytrips. Wij verwijzen je graag naar de websites van de bovengenoemde reisorganisaties voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele reserveringsvoorwaarden.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 13-06-2024

3702
shares