Goedkoopstestedentrip.nl

Goedkope stedentrip Beijing

Beijing wordt in Nederland veelvuldig als Peking geschreven en is de hoofdstad van de Volksrepubliek China met meer dan 21 miljoen inwoners. Voor westerlingen is Beijing een hele bijzondere en vernieuwende ervaring.

Vergelijk alle citytrip Beijing aanbiedingen!

Zelf je stedenreis naar Beijing regelen?

Foto Beijing
Citytrip Beijing
Met TUI.nl Vanaf €863,-
Bekijk >
Lees meer over Beijing

Vakantie in Beijing

De Chinese cultuur herbergt vele verborgen schatten die je op jouw stedentrip door Beijing kunt gaan ontdekken, denk aan het grootste plein ter wereld genaamd het Plein van de Hemelse Vrede. Op dit gigantische plein, waar meer dan een miljoen mensen samen kunnen komen, staan een aantal bijzondere gebouwen waaronder: de poort van de hemelse vrede, het mausoleum waarin Mao Zedong opgebaard ligt en het museum van de Chinese geschiedenis en Revolutie.

Nabij Peking bevindt zich een plek die zich ook op de Unesco Werelderfgoed lijst bevindt genaamd Zhoukoudian. Zhoukoudian is tijdens een citytrip zeker niet voor iedereen een must-see, toch is het bijzondere grottencomplex waarin archeologen de Peking Mens ontdekt hebben zeer interessant voor de liefhebber.

In stedenreizen staan het zien van de stad centraal, de onbetwiste nummer één attractie van Peking is de Verboden Stad. De Verboden stad is een monument op de Werelderfgoed lijst, het keizerlijke paleis waaruit China werd bestuurd tijdens de Ming en Qing dynastie.

Hoeveel dagen voor Beijing plannen? De vluchtduur Amsterdam - Bejing bedraagt circa 9,5 uur, dit maakt Peking eigenlijk alleen geschikt als bestemming met tenminste 5 overnachtingen voor stedentrips.  Let op de aanbiedingen, vliegtickets of algehele citytrips kunnen zomaar meer dan €100 schelen op jouw reis naar Beijing.

5 Tips voor stedentrips naar Beijing

  • Vertrek op zondag t/m woensdag voor een grotere kans op een goedkope stedentrip naar Beijing
  • Vergelijk prijzen voor stedenreizen Beijing altijd bij minimaal drie van bovenstaande reisorganisaties om gevoel voor wat een goede prijs is te ontwikkelen.
  • Echt voordelig een weekje of weekendje weg Beijing boeken? Wees dan flexibel en zoek door tot je de data hebt gevonden waarop je voor die bodemprijs in het vliegtuig stapt.
  • Ga samen op reis: goedkope citytrips naar Beijing zijn helaas nooit o.b.v. eenpersoonskamers.
  • Last minute stedentrip Beijing? Wacht niet te lang, de beste Beijing stedentrip deals boek je minimaal 4 a 5 weken voor vertrek blijkt uit de statistieken!
citytrip Beijing

Gratis Citytrip Alert

Overzicht bijkomende kosten van reisorganisaties
Aanbieder
Reserveringskosten
TUI.nl
€ 0,00
De Jong Intra
€ 25,00

Andere, niet te vermijden, bijkomende kosten zijn 2,50 voor het calamiteitenfonds bij ANVR reisbureaus. In veel gevallen is ook de toeristenbelasting exclusief en betaal je die in je hotel in Beijing. De reizen met vlucht en hotel Beijing die Goedkoopstestedentrip.nl vergelijkt zijn wel altijd inclusief luchthavenbelasting. Goedkoopstestedentrip.nl verkoopt zelf geen Beijing citytrips. Wij verwijzen je graag naar de websites van de bovengenoemde reisorganisaties voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele reserveringsvoorwaarden.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 13-06-2024

3702
shares