Goedkoopstestedentrip.nl

Goedkoopstestedentrip.nl zoekt OUIBUS testrijders!

a

Gepubliceerd op 26 februari 2016
Goedkoopstestedentrip.nl zoekt OUIBUS testrijders!

Wil jij Londen, Parijs, Antwerpen of Brussel bezoeken? De redactie van GoedkoopsteStedentrip mag een nieuw reisproduct van de Franse spoorwegen uitproberen en zoekt daarvoor 25 testrijders die gratis met de luxe QUIBUS een van bovenstaande steden willen bezoeken en hun ervaringen met ons willen delen!

Op reis per luxe langeafstandsbus met extra veel beenruimte, verstelbare stoelen, stopcontacten en Wi-Fi? Dat is een type comfort dat je zelf moet ervaren! Goedkoopstestedentrip.nl biedt jou de kans om deze nieuwe manier van bijzonder comfortabel maar low budget reizen, zelf helemaal gratis uit te proberen. Meld je aan als testrijder op de route naar Londen, Parijs, Antwerpen of Brussel!

25 x kans op gratis OUIBUS tickets:

Wil jij voor ons op pad als testrijder met OUIBUS? Wij mogen maar liefst 25 retour vouchers voor een testrit verloten onder gebruikers van onze Citytrip Alert service.

Meedoen? Het enige dat jij hoeft te doen om kans te maken op de tickets is hiernaast een Citytrip Alert aan te maken! ---> Wij verloten de testrit voucher onder alle aanmeldingen en mocht het ticket op jou vallen, vragen we je alleen om na je reis jouw OUIBUS ervaringen te delen voor publicatie op www.goedkoopstestedentrip.nl.

Doe mee! Maak hier jouw citytrip alert aan
Mail frequentie:

Extra informatie: je mag een Citytrip Alert aanmaken voor een bestemming van je eigen keuze en je mag ook meerdere Alerts aanmaken. De prijs bestaat uit één retourticket met OUIBUS naar Londen, Parijs of Brussel. De prijs is dus exclusief persoonlijke uitgaven, hotelovernachtingen, maaltijden en excursies.

Kan je niet wachten op tot de actie is afgelopen en wil nu meteen een reis met OUIBUS regelen? Bezoek dan snel de website van OUIBUS waar je al bustickets voor luxe touringcars boekt vanaf 9,- per enkele reis!

 

Hoe werkt de Citytrip Alert service?

De citytrip Alert service is door Goedkoopstestedentrip.nl ontwikkeld om het vinden van de stedentrip aanbieding die bij jou past, gemakkelijker te maken. Als gebruiker hoef je niet meer eindeloos zelf te zoeken naar die ene aanbieding binnen jouw budget; als je je inschrijft voor onze gratis dienst doen wij dat voor je. Door je aan te melden laat je ons weten naar welke bestemming je wilt en wat je maximaal wilt betalen. Geef daarbij je e-mail adres op en je ontvangt automatisch bericht per mail zodra er dan een aanbieding is gevonden die aan jouw wensen voldoet.

 

Meer over de voordelen van OUIBUS:

Op diverse Europese auto-, trein- en vliegroutes is OUIBUS daadwerkelijk een ideaal alternatief voor budgetreizigers die met een kleine portemonnee een leuke stedentrip willen organiseren. Vanuit Nederland reis je met OUIBUS al naar Londen, Parijs, Lille, Brussel en Antwerpen vanaf een paar tientjes! Daarbij is 1 stuk ruimbagage en 1 stuk handbagage inbegrepen, dus er zijn geen verborgen kosten. Extra voordeel is dat de bussen voorzien zijn van gratis Wi-Fi, stopcontacten en stoelen met verstelbare rugleuningen. Je hebt ook bijzonder veel beenruimte: maar liefst 84cm, wat al snel 10 cm meer is dan bij een lowcost luchtvaartmaatschappij! Bovendien heeft OUIBUS, in tegenstelling tot veel airlines, vaste lage prijzen waardoor je ook op het laatste moment nog voordelige tickets boekt.

3702
shares