Goedkoopstestedentrip.nl

Goedkope stedentrip Parijs

Romantische stedentrip? Parijs staat niet voor niets bekend als de stad van de liefde. Met haar prachtige bezienswaardigheden wordt de stad gekenmerkt door oude klassieke gebouwen, geweldige winkels en knusse terrasjes op sfeervolle pleintjes.

Vergelijk alle citytrip Parijs aanbiedingen!

Zelf je stedenreis naar Parijs regelen?

Foto Parijs
Citytrip Parijs
Met De Vakantiediscounter Vanaf €307,-
Bekijk >
Lees meer over Parijs

Vakantie in Parijs

Shopaholics komen hier volop aan hun trekken, want naast de romantische kant kent deze stad ook een hippe en trendy scene en qua winkelaanbod staat Parijs op eenzame hoogte!

Oneindige citytrip Parijs, een plek die je kan blijven bezoeken: Wanneer je op citytrip naar deze Franse stad gaat zijn er natuurlijk een aantal bekende hoogtepunten, zoals de Eiffeltoren, de Sacre Coeur in de kunstenaarswijk Montmartre en het Louvre, waar je de prachtige Mona Lisa in het echt kunt aanschouwen. Het is dan ook helemaal niet gek als je met een camera vol foto’s thuiskomt en stiekem alweer op zoek gaat naar een volgende aanbieding voor deze waanzinnig stad. Je zult zeker niet de eerste zijn die een tweede, derde, vierde of misschien wel vijfde bezoek brengt!

Ook in de minder toeristische wijken tref je op elke hoek een bar of restaurant. Vaak kan je juist hier erg oed eten voor een relatief lage prijs. Bezoek bijvoorbeeld een de omgeving van de Place Flora Tristan. De sfeer is hier bijna als in een Frans dorpje.

Een ontspannen manier om je stedentrip te beginnen is met de Thalys trein. In een paar uurtjes ben je vanuit Nederland in de Franse hoofdstad, waar je midden in het centrum uitstapt. Andere manieren om naar de stad af te reizen is met de auto of je boekt een van de vele busreizen.

Alhoewel Parijs niet bekend staat als een voordelige stad, vind je ook voor deze stad aantrekkelijke last minutes. Je hebt vaak keuze uit alleen een hotel of hotel + vervoer. Een goede tip is om te kijken met wat voor vervoer je reist, met de trein gaan of met de bus i.p.v. het vliegtuig, of juist andersom, kan zomaar een paar tientjes schelen!

5 Tips voor stedentrips naar Parijs

  • Vertrek op zondag t/m woensdag voor een grotere kans op een goedkope stedentrip naar Parijs
  • Vergelijk prijzen voor stedenreizen Parijs altijd bij minimaal drie van bovenstaande reisorganisaties om gevoel voor wat een goede prijs is te ontwikkelen.
  • Echt voordelig een weekje of weekendje weg Parijs boeken? Wees dan flexibel en zoek door tot je de data hebt gevonden waarop je voor die bodemprijs in het vliegtuig stapt.
  • Ga samen op reis: goedkope citytrips naar Parijs zijn helaas nooit o.b.v. eenpersoonskamers.
  • Last minute stedentrip Parijs? Wacht niet te lang, de beste Parijs stedentrip deals boek je minimaal 4 a 5 weken voor vertrek blijkt uit de statistieken!
citytrip Parijs

Gratis Citytrip Alert

Overzicht bijkomende kosten van reisorganisaties
Aanbieder
Reserveringskosten
De Vakantiediscounter
€ 12,50
TUI.nl
€ 0,00
Prijsvrij
€ 12,50
D-reizen
€ 0,00
De Jong Intra
€ 25,00
Stedentrips.nl
€ 20,00

Andere, niet te vermijden, bijkomende kosten zijn 2,50 voor het calamiteitenfonds bij ANVR reisbureaus. In veel gevallen is ook de toeristenbelasting exclusief en betaal je die in je hotel in Parijs. De reizen met vlucht en hotel Parijs die Goedkoopstestedentrip.nl vergelijkt zijn wel altijd inclusief luchthavenbelasting. Goedkoopstestedentrip.nl verkoopt zelf geen Parijs citytrips. Wij verwijzen je graag naar de websites van de bovengenoemde reisorganisaties voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele reserveringsvoorwaarden.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 13-06-2024

3702
shares