Goedkoopstestedentrip.nl

Goedkope stedentrip Zurich

Zurich heeft als stedentrip bestemming nog niet de bekendheid verworven zoals die van grote steden als Londen of Berlijn. Toch is dit niet helemaal terecht: Zurich heeft een uitermate rijke historie met vele grote artiesten, kunstenaars en grote denkers die de stad heeft voortgebracht.

Lees meer over Zurich

Vakantie in Zurich

Must do's tijdens jouw Zurich Citytrip!
Een must-see onder de bezienswaardigheden is dan ook het Kunsthaus Zurich. Dit is een kunstmuseum met werken van vele grote meesters, waaronder Monet, Van Gogh en Picasso. Het museum wordt gezien als één van Europa’s belangrijkste kunstmusea. Ook de Grossmünster Kathedraal met een unieke dubbele toren en uitzicht over de hele stad is de moeite waard om te bezoeken. In het Schweizerisch Landesmuseum, dat er uitziet als een kasteel, is de grootste cultuurverzameling uit de Zwitserse geschiedenis ondergebracht.

Stedentrip Zurich, waarom?
Zurich bevindt zich in een breed dal aan het meer van Zurich, gelegen aan de rivier de Limmat en de Sihl. Sinds jaar en dag heeft de stad een ongelofelijke reputatie op het gebied van leefbaarheid en wordt in vele onderzoeken geprezen als meest bewoonbare en welvarende stad ter wereld. Jaarlijks wordt op de tweede zaterdag in augustus de Street Parade gehouden, dit is een dansfestijn met technomuziek.

Goedkope citytrip Zurich, welk vliegveld?
Op een korte afstand van Zurich ligt de grootste luchthaven van Zwitserland. Het vliegveld van Zurich genaamd Zurich international airport ligt op een kleine 15 kilometer afstand van het stadscentrum. Het is erg eenvoudig om vanaf het vliegveld met het openbaar vervoer het stadscentrum te bereiken. Houd de vliegticketaanbiedingen voor Zurich altijd goed van tevoren in de gaten, er zijn namelijk vaak al vliegtickets voor onder de 100 euro te vinden!

5 Tips voor stedentrips naar Zurich

  • Vertrek op zondag t/m woensdag voor een grotere kans op een goedkope stedentrip naar Zurich
  • Vergelijk prijzen voor stedenreizen Zurich altijd bij minimaal drie van bovenstaande reisorganisaties om gevoel voor wat een goede prijs is te ontwikkelen.
  • Echt voordelig een weekje of weekendje weg Zurich boeken? Wees dan flexibel en zoek door tot je de data hebt gevonden waarop je voor die bodemprijs in het vliegtuig stapt.
  • Ga samen op reis: goedkope citytrips naar Zurich zijn helaas nooit o.b.v. eenpersoonskamers.
  • Last minute stedentrip Zurich? Wacht niet te lang, de beste Zurich stedentrip deals boek je minimaal 4 a 5 weken voor vertrek blijkt uit de statistieken!
citytrip Zurich

Gratis Citytrip Alert

Overzicht bijkomende kosten van reisorganisaties
Aanbieder
Reserveringskosten
De Vakantiediscounter
€ 12,50

Andere, niet te vermijden, bijkomende kosten zijn 2,50 voor het calamiteitenfonds bij ANVR reisbureaus. In veel gevallen is ook de toeristenbelasting exclusief en betaal je die in je hotel in Zurich. De reizen met vlucht en hotel Zurich die Goedkoopstestedentrip.nl vergelijkt zijn wel altijd inclusief luchthavenbelasting. Goedkoopstestedentrip.nl verkoopt zelf geen Zurich citytrips. Wij verwijzen je graag naar de websites van de bovengenoemde reisorganisaties voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele reserveringsvoorwaarden.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 20-01-2023

3702
shares