Goedkoopstestedentrip.nl

Goedkope stedentrip Reykjavik

In het land met de meest onvoorspelbare landschappen ligt het charmante Reykjavik. De kleine hoofdstad van IJsland heeft grappig genoeg een redelijk mild klimaat, door de warme golfstroom van de Atlantische Oceaan. Stedentrips Reykjavik zijn razend populair: je kunt er geweldig eten en winkelen en prachtige excursies maken!

Vergelijk alle citytrip Reykjavik aanbiedingen!

Zelf je stedenreis naar Reykjavik regelen?

Foto Reykjavik
Citytrip Reykjavik
Met Prijsvrij Vanaf €617,-
Bekijk >
Lees meer over Reykjavik

Vakantie in Reykjavik

Reykjavik is een geliefde bestemming voor vele stedentrippers als echte wereldstad op echt formaat. Naast de populaire bezienswaardigheden in de binnenstad en de vele festivals en concerten in de zomer is het prima mogelijk om tijdens je citytrip ook excursies naar de natuur in het mooie binnenland van IJsland te maken. En breng zeker ook een bezoekje aan de Laugavegur de belangrijke winkelstaat, hier zijn leuke trendy boetiekjes te vinden waar je goed kunt shoppen en het Nauthólsvík strand, het enige strand waar je mag zwemmen.

De mooie natuur van IJsland ontdekken tijdens je Reykjavik citytrip
Met het natuurschoon van de watervallen en de bekende geisers kun je uitgaan dat er geen stad zo eigenzinnig en origineel is als Reykjavik. Deze stad biedt je de perfecte combinatie tussen stad en natuur. Voor de een is het een paradijs om vogels te spotten terwijl de ander geniet van het bruisende uitgaansleven. Het is dan ook de meest noordelijke hoofdstad van de wereld en westelijke hoofdstad van Europa.

Welness Stedentrip Rekyjavik
Door heel IJsland en daarmee ook door Reykjavik vind je vele heetwaterbronnen en authentieke sauna’s die zeker tijdens je citytrip een bezoekje vereisen. De Blue Lagoon mag je bijvoorbeeld echt niet missen tijdens een weekendje Reykjavik!

Je reis
Vlieg rechtstreeks naar het vliegveld van Reykjavik in  ±3 uur voor een weekendje weg naar deze unieke stad. De luchthaven is goed bereikbaar waardoor je gemakkelijk via diverse vervoersmiddelen verder kunt reizen naar het centrum van Reykjavik.   

5 Tips voor stedentrips naar Reykjavik

  • Vertrek op zondag t/m woensdag voor een grotere kans op een goedkope stedentrip naar Reykjavik
  • Vergelijk prijzen voor stedenreizen Reykjavik altijd bij minimaal drie van bovenstaande reisorganisaties om gevoel voor wat een goede prijs is te ontwikkelen.
  • Echt voordelig een weekje of weekendje weg Reykjavik boeken? Wees dan flexibel en zoek door tot je de data hebt gevonden waarop je voor die bodemprijs in het vliegtuig stapt.
  • Ga samen op reis: goedkope citytrips naar Reykjavik zijn helaas nooit o.b.v. eenpersoonskamers.
  • Last minute stedentrip Reykjavik? Wacht niet te lang, de beste Reykjavik stedentrip deals boek je minimaal 4 a 5 weken voor vertrek blijkt uit de statistieken!
citytrip Reykjavik

Gratis Citytrip Alert

Overzicht bijkomende kosten van reisorganisaties
Aanbieder
Reserveringskosten
Prijsvrij
€ 12,50
Bebsy
€ 0,00 - € 19,50
Stedentrips.nl
€ 20,00
De Vakantiediscounter
€ 12,50
TUI.nl
€ 0,00
De Jong Intra
€ 25,00
VliegenNaar
€ 0,00
NShispeed
€ 0,00

Andere, niet te vermijden, bijkomende kosten zijn 2,50 voor het calamiteitenfonds bij ANVR reisbureaus. In veel gevallen is ook de toeristenbelasting exclusief en betaal je die in je hotel in Reykjavik. De reizen met vlucht en hotel Reykjavik die Goedkoopstestedentrip.nl vergelijkt zijn wel altijd inclusief luchthavenbelasting. Goedkoopstestedentrip.nl verkoopt zelf geen Reykjavik citytrips. Wij verwijzen je graag naar de websites van de bovengenoemde reisorganisaties voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele reserveringsvoorwaarden.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 20-01-2023

3702
shares