Goedkoopstestedentrip.nl

Goedkope stedentrip Orlando

Orlando is de derde stad van de Amerikaanse staat Florida centraal gelegen met als symbool de indrukwekkende fontein in het Eola meer. De stad draagt de bijnaam "The City Beautiful" maar is vooral  bekend geworden vanwege de vele pretparken. Orlando wordt niet meteen gezien als een optie voor een stedentrip. Echter sinds de komst van Disney World in 1971 en de herinrichting van de stad is het uitgegroeid tot een volwaardige internationale stad met vele bezienswaardigheden voor jong en oud!

Vergelijk alle citytrip Orlando aanbiedingen!

Zelf je stedenreis naar Orlando regelen?

Foto Orlando
Citytrip Orlando
Met Prijsvrij Vanaf €834,-
Bekijk >
Lees meer over Orlando

Vakantie in Orlando

Orlando herbergt het Universal Studios themepark, Disney World Orlando en ook nog eens SeaWorld. Met deze drie uiteenlopende en grootse pretparken en ook nog een aantal kleinere wordt Orlando dan ook met recht de pretpark hoofdstad ter wereld genoemd. Een stedenreis naar Orlando is dan ook perfect voor een vakantie met de kinderen, let dan vooral op de goedkope last minute aanbiedingen!

Klimaat Orlando
Orlando kent een heerlijk warm mediterraan klimaat met milde winters. Het is dan ook de combinatie van de ongelofelijke hoeveelheid aan activiteiten en mogelijkheden samen met het heerlijke weer dat men massaal citytrips naar Orlando boekt.

Lange citytrip Orlando
Lange vakantie in Orlando? Bij een citytrip denkt men meestal aan een korte reis, echter Orlando is door de juiste mix van bezienswaardigheden voor alle doelgroepen samen met het heerlijke klimaat ook zeker voor lange vakanties een hele goede optie.

Goedkope stedentrip Orlando
Lang voor je beoogde vertrekdatum van je stedentrip boeken kan flink in de kosten schelen. Schrijf je daarom ook in voor de Citytrip Alert om op de hoogte te blijven van de allerbeste en goedkoopste deals!

5 Tips voor stedentrips naar Orlando

  • Vertrek op zondag t/m woensdag voor een grotere kans op een goedkope stedentrip naar Orlando
  • Vergelijk prijzen voor stedenreizen Orlando altijd bij minimaal drie van bovenstaande reisorganisaties om gevoel voor wat een goede prijs is te ontwikkelen.
  • Echt voordelig een weekje of weekendje weg Orlando boeken? Wees dan flexibel en zoek door tot je de data hebt gevonden waarop je voor die bodemprijs in het vliegtuig stapt.
  • Ga samen op reis: goedkope citytrips naar Orlando zijn helaas nooit o.b.v. eenpersoonskamers.
  • Last minute stedentrip Orlando? Wacht niet te lang, de beste Orlando stedentrip deals boek je minimaal 4 a 5 weken voor vertrek blijkt uit de statistieken!
citytrip Orlando

Gratis Citytrip Alert

Overzicht bijkomende kosten van reisorganisaties
Aanbieder
Reserveringskosten
Prijsvrij
€ 12,50
D-reizen
€ 0,00
De Vakantiediscounter
€ 12,50
WaarschijntdeZonWel
€ 0,00

Andere, niet te vermijden, bijkomende kosten zijn 2,50 voor het calamiteitenfonds bij ANVR reisbureaus. In veel gevallen is ook de toeristenbelasting exclusief en betaal je die in je hotel in Orlando. De reizen met vlucht en hotel Orlando die Goedkoopstestedentrip.nl vergelijkt zijn wel altijd inclusief luchthavenbelasting. Goedkoopstestedentrip.nl verkoopt zelf geen Orlando citytrips. Wij verwijzen je graag naar de websites van de bovengenoemde reisorganisaties voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele reserveringsvoorwaarden.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 20-01-2023

3702
shares