Goedkoopstestedentrip.nl

Goedkope stedentrip Napels

Stedentrip Napels met vliegtuig? De derde stad van Italie is gelegen in de de regio Campania waar zij tevens de hoofdstad van is. Napels heeft de combinatie van een heerlijk klimaat, een grote hoeveelheid bezienswaardigheden en overal verrukkelijke authentieke Italiaanse restaurantjes.

Vergelijk alle citytrip Napels aanbiedingen!

Foto Napels
Citytrip Napels
Met Bebsy Vanaf €125,-
Bekijk >

Zelf je stedenreis naar Napels regelen?

Lees meer over Napels

Vakantie in Napels

Napoli heeft vele specialiteiten,  wereldberoemde gerechten en dranken voortgebracht, denk aan Pizza, Italiaans ijs, spaghetti en espresso. De grote Duitser dichter Goethe schreef in zijn dagboek tijdens zijn stedentrip naar Napels als eerbetoon aan de schoonheid van de havenstad  “Eerst Napels zien, dan sterven”. Het Real Teatro di San Carlo is het theater van Napels , één van de beroemdste theater ter wereld en tevens het oudste nog bestaande operatheater van Europa. 

Een wandeling door de historische binnenstad van Napels van kronkelende weggetjes, met een plek op de Werelderfgoed lijst van Unesco,  is eigenlijk al reden  genoeg om je zover te krijgen om een stedenreis te maken naar Napels. De vluchtduur tussen Schiphol Amsterdam en het vliegveld van Napels genaamd Luchthaven Napels bedraagt gemiddeld 2 uur en 15 minuten.  Stedentrips naar Napels zijn over het algemeen goed te doen vanwege de korte vluchtafstand, let wel op de aanbiedingen dit kan zomaar een paar tientjes per persoon opleveren!

5 Tips voor stedentrips naar Napels

  • Vertrek op zondag t/m woensdag voor een grotere kans op een goedkope stedentrip naar Napels
  • Vergelijk prijzen voor stedenreizen Napels altijd bij minimaal drie van bovenstaande reisorganisaties om gevoel voor wat een goede prijs is te ontwikkelen.
  • Echt voordelig een weekje of weekendje weg Napels boeken? Wees dan flexibel en zoek door tot je de data hebt gevonden waarop je voor die bodemprijs in het vliegtuig stapt.
  • Ga samen op reis: goedkope citytrips naar Napels zijn helaas nooit o.b.v. eenpersoonskamers.
  • Last minute stedentrip Napels? Wacht niet te lang, de beste Napels stedentrip deals boek je minimaal 4 a 5 weken voor vertrek blijkt uit de statistieken!
citytrip Napels

Gratis Citytrip Alert

Overzicht bijkomende kosten van reisorganisaties
Aanbieder
Reserveringskosten
Bebsy
€ 0,00 - € 19,50
De Jong Intra
€ 25,00
Prijsvrij
€ 12,50
De Vakantiediscounter
€ 12,50
TUI.nl
€ 0,00
Stedentrips.nl
€ 20,00
WaarschijntdeZonWel
€ 0,00

Andere, niet te vermijden, bijkomende kosten zijn 2,50 voor het calamiteitenfonds bij ANVR reisbureaus. In veel gevallen is ook de toeristenbelasting exclusief en betaal je die in je hotel in Napels. De reizen met vlucht en hotel Napels die Goedkoopstestedentrip.nl vergelijkt zijn wel altijd inclusief luchthavenbelasting. Goedkoopstestedentrip.nl verkoopt zelf geen Napels citytrips. Wij verwijzen je graag naar de websites van de bovengenoemde reisorganisaties voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele reserveringsvoorwaarden.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 13-06-2024

3702
shares