Goedkoopstestedentrip.nl

Goedkope stedentrip Los Angeles

Los Angeles is de grootste en bekendste stad van de Amerikaanse westkust in de staat Californië. Los Angeles is natuurlijk voornamelijk bekend vanwege de wereldberoemde wijk Hollywood. Hier vinden de meeste en groots televisie en film producties van heel Amerika, zo niet de wereld, plaats.  

Vergelijk alle citytrip Los Angeles aanbiedingen!

Zelf je stedenreis naar Los Angeles regelen?

Foto Los Angeles
Citytrip Los Angeles
Met Prijsvrij Vanaf €784,-
Bekijk >
Lees meer over Los Angeles

Los Angeles

Los Angeles kent dan ook vele bezienswaardigheden die verbonden zijn aan de gigantische entertainmentsector. Denk aan het beroemde Hollywood Sign, de Hollywood Boulevard met daarop de Walk of Fame, de tegels met de handafdrukken van beroemde entertainers, en het Getty Museum. Er is dan ook geen twijfel mogelijk dat je tijdens je stedentrip naar Los Angeles geen enkel moment hoeft te vervelen.

Een leuke activiteit tijdens je stedentrip in Los Angeles is het bezoeken van een wedstrijd van één van de vele grote sportclubs. Of het nou basketbal bij de LA Lakers of LA Clippers, LA Kings met ijshockey of "Baseball" bij de LA Dodgers is, elke sportfan kan zich oneindig vermaken op dit uitstapje.

Los Angeles ligt in het zuid westelijke altijd zonnige Californië, hierdoor is dan ook het begrip "Cali Sunshine" ontstaan. Dit is dan ook niet verwonderlijk met het heerlijke mediterrane klimaat. Een overvloed aan zonuren, weinig neerslag en een jaarlijkse gemiddelde temperatuur tussen de 20 en 24 graden Celsius.

Het belangrijkste vliegveld van Los Angeles is LAX oftewel Los Angeles international airport, het zesde drukste vliegveld ter wereld. Er zijn uitstekende verbindingen tussen de luchthaven en de rest van Los Angeles.

5 Tips voor stedentrips naar Los Angeles

  • Vertrek op zondag t/m woensdag voor een grotere kans op een goedkope stedentrip naar Los Angeles
  • Vergelijk prijzen voor stedenreizen Los Angeles altijd bij minimaal drie van bovenstaande reisorganisaties om gevoel voor wat een goede prijs is te ontwikkelen.
  • Echt voordelig een weekje of weekendje weg Los Angeles boeken? Wees dan flexibel en zoek door tot je de data hebt gevonden waarop je voor die bodemprijs in het vliegtuig stapt.
  • Ga samen op reis: goedkope citytrips naar Los Angeles zijn helaas nooit o.b.v. eenpersoonskamers.
  • Last minute stedentrip Los Angeles? Wacht niet te lang, de beste Los Angeles stedentrip deals boek je minimaal 4 a 5 weken voor vertrek blijkt uit de statistieken!
citytrip Los Angeles

Gratis Citytrip Alert

Overzicht bijkomende kosten van reisorganisaties
Aanbieder
Reserveringskosten
Prijsvrij
€ 12,50
D-reizen
€ 0,00

Andere, niet te vermijden, bijkomende kosten zijn 2,50 voor het calamiteitenfonds bij ANVR reisbureaus. In veel gevallen is ook de toeristenbelasting exclusief en betaal je die in je hotel in Los Angeles. De reizen met vlucht en hotel Los Angeles die Goedkoopstestedentrip.nl vergelijkt zijn wel altijd inclusief luchthavenbelasting. Goedkoopstestedentrip.nl verkoopt zelf geen Los Angeles citytrips. Wij verwijzen je graag naar de websites van de bovengenoemde reisorganisaties voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele reserveringsvoorwaarden.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 20-01-2023

3702
shares