Goedkoopstestedentrip.nl

Goedkope stedentrip Florence

Weekendje weg naar Florence boeken? Florence of Firenze is de mooie hoofdstad van de Italiaanse regio Toscane en is gelegen aan de rivier de Arno. Met name de cultuur- en architectuurliefhebbers kunnen in deze stad hun hart ophalen.

Vergelijk alle citytrip Florence aanbiedingen!

Zelf je stedenreis naar Florence regelen?

Foto Florence
Citytrip Florence
Met Prijsvrij Vanaf €406,-
Bekijk >
Lees meer over Florence

Vakantie in Florence

Florence wordt beschouwd als de bakermat van de Renaissance. De stad heeft in de stadshistorie de reputatie gekregen als voortbrenger van een aantal van de meest invloedrijke en geniale mensen die de historie rijk is. Denk aan Da Vinci Michelangelo, waarvan een replica van zijn wereldberoemde beeld van David nog steeds op het Piazza della Signoria preikt.  Tijdens jouw stedentrip wandel je door de straten van een waar openluchtmuseum met bijzondere bezienswaardigheden. Van de op drie na grootste kathedraal van Europa genaamd De Santa Maria del Fiore met haar imposante façade, daartegenover het Baptisterium San Giovanni met de beroemde bronzen deuren tot de beroemde brug Ponte Vecchio en de afgeschermde passage van Corridoio Vasarino  die uitsluitend werd gebruikt voor de adel zodat zij zich zonder met het “volk” in aanraking te komen vrij door een groot gedeelte van de stad kon manoeuvreren. Tip: Om je te verdiepen in de kunsten van alle grote Italiaanse kunstenaars moet je eigenlijk een bezoekje brengen aan het Palazzo degli Uffizi, een paleis in Florence waarin één van de oudste en belangrijkste kunstmusea ter wereld in gevestigd  is.

Stedentrip Florence vanaf ...
De georganiseerde pakketreizen die je kunt vinden bij touroperators en reisbureaus zijn met een vlucht vanaf Schiphol. Wil je liever niet vanaf Amsterdam vliegen maar geef je de voorkeur in een stedentrip Florence vanaf Eindhoven, Rotterdam of Düsseldorf? Dan is slimmer om zelf je reis naar Florence samen te stellen. Om dat voor je te vergemakkelijken tref je hier ook een verwijzing de overzichten met losse tickets en hotels.

Kies je voor 2, 3, 4 of 5 daagse stedentrips Florence
Vanwege de korte vliegduur naar Florence is de stad uitstekend geschikt voor korte citytyrips, maar met alle plekken die je eigenlijk wel gezien wilt hebben is een langere stedentrip ook zeker een optie. Als je langer in Florence kunt blijven dan is minimaal een 3 daagse stedentrip dus wel een aanrader!

5 Tips voor stedentrips naar Florence

  • Vertrek op zondag t/m woensdag voor een grotere kans op een goedkope stedentrip naar Florence
  • Vergelijk prijzen voor stedenreizen Florence altijd bij minimaal drie van bovenstaande reisorganisaties om gevoel voor wat een goede prijs is te ontwikkelen.
  • Echt voordelig een weekje of weekendje weg Florence boeken? Wees dan flexibel en zoek door tot je de data hebt gevonden waarop je voor die bodemprijs in het vliegtuig stapt.
  • Ga samen op reis: goedkope citytrips naar Florence zijn helaas nooit o.b.v. eenpersoonskamers.
  • Last minute stedentrip Florence? Wacht niet te lang, de beste Florence stedentrip deals boek je minimaal 4 a 5 weken voor vertrek blijkt uit de statistieken!
citytrip Florence

Gratis Citytrip Alert

Overzicht bijkomende kosten van reisorganisaties
Aanbieder
Reserveringskosten
Prijsvrij
€ 12,50
De Vakantiediscounter
€ 12,50
Bebsy
€ 0,00 - € 19,50
TUI.nl
€ 0,00
Stedentrips.nl
€ 20,00
Expedia
€ 0,00

Andere, niet te vermijden, bijkomende kosten zijn 2,50 voor het calamiteitenfonds bij ANVR reisbureaus. In veel gevallen is ook de toeristenbelasting exclusief en betaal je die in je hotel in Florence. De reizen met vlucht en hotel Florence die Goedkoopstestedentrip.nl vergelijkt zijn wel altijd inclusief luchthavenbelasting. Goedkoopstestedentrip.nl verkoopt zelf geen Florence citytrips. Wij verwijzen je graag naar de websites van de bovengenoemde reisorganisaties voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele reserveringsvoorwaarden.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 13-06-2024

3702
shares