Goedkoopstestedentrip.nl

Goedkope stedentrip Dublin

De goedkoopste stedentrip Dublin? Zoals je ziet aan onze favoriete Dublin deal is het prima mogelijk een complete stedentrip Dublin inclusief vlucht en hotel te boeken onder de 200,- euro!

Vergelijk alle citytrip Dublin aanbiedingen!

Foto Dublin
Citytrip Dublin
Met Bebsy Vanaf €105,-
Bekijk >

Zelf je stedenreis naar Dublin regelen?

Lees meer over Dublin

Weekendje weg Dublin

Stedentrip Dublin inclusief vlucht 

Als je iets meer budget hebt dat raden we je aan niet alleen de eerste aanbieding voor een weekendje weg uit ons overzicht hierboven te bekijken, maar ook een blik te werpen op de andere aanbieders van een weekendje Dublin met vlucht en hotel (klik daarvoor op bekijk alle stedentrips). In de iets hogere prijsklasse tref je bijvoorbeeld ook citytrips met Neckermann en Kras. Dublin stedentrips zijn bij deze aanbieders echter vaak met verblijf in 4* hotels en dus ook een tikkeltje luxer!

Beste reisperiode Dublin
De beste reistijd voor een stedentrip naar Dublin? De stad moet het niet hebben van de goede weeromstandigheden, men kijkt vooral naar de geweldige festivals die in Dublin plaatsvinden!

Festival Dublin stedentrip
Bibliofielen gaan in de tweede / derde week van juni voor het 10 daagse Bloomsday Festival. De naam Bloomsday is een verwijzing naar de naam van de held uit het beroemde boek Ulysses. Tijdens dit evenement zijn er in de hele stad opvoeringen, lezingen en rondleidingen die allemaal in het teken van zijn meesterwerk staan.

St. Patrick's Festival Dublin citytrip
Een moment bij uitstek voor een citytrip naar Dublin voor de feestbeesten onder ons is in de dagen rondom St. Patrick’s Festival op 17 maart. Nu is het altijd al super gezellig uitgaan in de oude binnenstad maar  tenminste 2 dagen voor en na St. Patricksday is het echt groot feest in heel Dublin. In alle cafés, waarvan de stad er meer dan 1000 heeft, hangen ze dan met de beentjes buiten!

Bezienswaardigheen die je niet mag missen tijdens jouw wekendje Dublin
Bezienswaardigheden die je het hele jaar niet mag missen tijdens je stedenreis zijn het imposante Dublin Castle en de mooie bibliotheek van het Trinity college. Maar ook de Dublin Zoo, de grootste dierentuin van Ierland is een bezoekje zeker waard! Tip: om in korte tijd een goede indruk te krijgen van alle belangrijke bezienswaardigheden in de stad is de Hop-on Hof-off Bus in Dublin erg handig.  Je kunt bovendien dan net zo lang of zo kort per attractie nemen als je zelf wilt.

Hotel Dublin aanbiedingen, variatie ten top!
Dublin beschikt over een zeer gevarieerd aanbod van accommodaties, van goedkope jeugdherbergen tot 5-sterrenhotels en geschikt voor elk reisbudget.

5 Tips voor stedentrips naar Dublin

  • Vertrek op zondag t/m woensdag voor een grotere kans op een goedkope stedentrip naar Dublin
  • Vergelijk prijzen voor stedenreizen Dublin altijd bij minimaal drie van bovenstaande reisorganisaties om gevoel voor wat een goede prijs is te ontwikkelen.
  • Echt voordelig een weekje of weekendje weg Dublin boeken? Wees dan flexibel en zoek door tot je de data hebt gevonden waarop je voor die bodemprijs in het vliegtuig stapt.
  • Ga samen op reis: goedkope citytrips naar Dublin zijn helaas nooit o.b.v. eenpersoonskamers.
  • Last minute stedentrip Dublin? Wacht niet te lang, de beste Dublin stedentrip deals boek je minimaal 4 a 5 weken voor vertrek blijkt uit de statistieken!
citytrip Dublin

Gratis Citytrip Alert

Overzicht bijkomende kosten van reisorganisaties
Aanbieder
Reserveringskosten
Bebsy
€ 0,00 - € 19,50
Prijsvrij
€ 12,50
TUI.nl
€ 0,00
Stedentrips.nl
€ 20,00
De Vakantiediscounter
€ 12,50
De Jong Intra
€ 25,00

Andere, niet te vermijden, bijkomende kosten zijn 2,50 voor het calamiteitenfonds bij ANVR reisbureaus. In veel gevallen is ook de toeristenbelasting exclusief en betaal je die in je hotel in Dublin. De reizen met vlucht en hotel Dublin die Goedkoopstestedentrip.nl vergelijkt zijn wel altijd inclusief luchthavenbelasting. Goedkoopstestedentrip.nl verkoopt zelf geen Dublin citytrips. Wij verwijzen je graag naar de websites van de bovengenoemde reisorganisaties voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele reserveringsvoorwaarden.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 13-06-2024

3702
shares