Goedkoopstestedentrip.nl

Goedkope stedentrip Berlijn

Goedkoop een stedentrip Berlijn boeken? Hier vergelijk je razendsnel de beste aanbiedingen van complete stedentrips Berlijn met het vliegtuig of de trein, met de allermooiste deals voor losse vluchten treintickets en hotels in deze bruisende stad!

Vergelijk alle citytrip Berlijn aanbiedingen!

Zelf je stedenreis naar Berlijn regelen?

Foto Berlijn
Citytrip Berlijn
Met Prijsvrij Vanaf €106,-
Bekijk >
Lees meer over Berlijn

Vakantie in Berlijn

Hippe Berlijn stedentrip
Berlijn is de laatste jaren uitgegroeid tot hippe, trendy stad die toeristen trekt uit de hele wereld. Behoorde jij ook al tot de mensen die graag naar Berlijn gingen voordat het hip is geworden na de val van de muur? Alhoewel de muur al meer dan 20 jaar geleden neer ging, voel je nog altijd een soort grens, alsof oost en west nog altijd niet helemaal goed gemengd zijn. Dit zie je onder andere in de statige gebouwen van het Oostblok gemixt met hypermoderne architectuur. Berlijn heeft ook een bijzondere kunstscene waarbij je voornamelijk jonge kunstenaars ziet. Een heerlijke stad voor een citytrip, die met name bijzonder wordt door de indrukwekkende geschiedenis.

Goedkope stedentrip Berlijn, vliegtuig of trein?
Als je op stedenreis gaat naar Berlijn kun je kiezen uit vele vervoersmiddelen: ga je met het vliegtuig, pak je je eigen auto, ga je met de trein of kies je er voor om met de bus te gaan? Busreizen zijn voornamelijk georganiseerd, waarbij je in Berlijn ook begeleid wordt door een gids, handig voor mensen die graag met een gids de stad door willen. Voor de overige vervoermiddelen moet je je afvragen wat je wilt: ga je 3, 4 of 5 dagen op stedentrip? En wat is mijn budget? Wil ik in een goedkoop hotel of kies ik voor een luxe vakantie? Over het algemeen is het vliegtuig iets duurder, alhoewel dit bij aanbiedingen en last minutes nog wel eens kan afwijken.

Flexibel zijn bij jouw citytrip Berlijn
Tip: vergelijk goed wat de aanbiedingen voor jouw reisperiode zijn en besluit dan pas met welk vervoermiddel je op vakantie gaat, op deze manier bespaar je vaak veel geld!

Bezienswaardigheden tijdens jouw Berlijn citytrip
Je vindt hier prachtige bezienswaardigheden (je zult veel foto’s maken!) en vele musea, zoals het Pergamonmuseum en het Egyptisch Museum. Daarnaast is een bezoekje aan de muur natuurlijk onvermijdelijk. De geschiedenis van Berlijn mag nooit vergeten worden.

5 Tips voor stedentrips naar Berlijn

  • Vertrek op zondag t/m woensdag voor een grotere kans op een goedkope stedentrip naar Berlijn
  • Vergelijk prijzen voor stedenreizen Berlijn altijd bij minimaal drie van bovenstaande reisorganisaties om gevoel voor wat een goede prijs is te ontwikkelen.
  • Echt voordelig een weekje of weekendje weg Berlijn boeken? Wees dan flexibel en zoek door tot je de data hebt gevonden waarop je voor die bodemprijs in het vliegtuig stapt.
  • Ga samen op reis: goedkope citytrips naar Berlijn zijn helaas nooit o.b.v. eenpersoonskamers.
  • Last minute stedentrip Berlijn? Wacht niet te lang, de beste Berlijn stedentrip deals boek je minimaal 4 a 5 weken voor vertrek blijkt uit de statistieken!
citytrip Berlijn

Gratis Citytrip Alert

Overzicht bijkomende kosten van reisorganisaties
Aanbieder
Reserveringskosten
Prijsvrij
€ 12,50
Bebsy
€ 0,00 - € 19,50
De Vakantiediscounter
€ 12,50
TUI.nl
€ 0,00
Stedentrips.nl
€ 20,00
De Jong Intra
€ 25,00
NShispeed
€ 0,00
VliegenNaar
€ 0,00

Andere, niet te vermijden, bijkomende kosten zijn 2,50 voor het calamiteitenfonds bij ANVR reisbureaus. In veel gevallen is ook de toeristenbelasting exclusief en betaal je die in je hotel in Berlijn. De reizen met vlucht en hotel Berlijn die Goedkoopstestedentrip.nl vergelijkt zijn wel altijd inclusief luchthavenbelasting. Goedkoopstestedentrip.nl verkoopt zelf geen Berlijn citytrips. Wij verwijzen je graag naar de websites van de bovengenoemde reisorganisaties voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele reserveringsvoorwaarden.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 13-06-2024

3702
shares