Goedkoopstestedentrip.nl

Zorgeloos op stedentrip rond de feestdagen

Gratis persoonlijke reisassistent helpt bij onverwachte problemen

Gepubliceerd op 1 november 2017
Zorgeloos op stedentrip rond de feestdagen

Voor je het weet staan de feestdagen weer voor de deur. Tijdens dé tijd van het jaar vliegen veel mensen de wereld over om zich bij hun familie te voegen of juist te ontsnappen aan de kerstverplichtingen en vakantie te houden. Helaas gaat vliegen, zeker met wisselvallig winterweer, niet altijd zoals gepland. In het geval van vluchtproblemen staat Miss Casey je bij.

Plan je stedentrip zorgvuldig en neem de tijd

Als je rond de feestdagen gaat vliegen, is het slim om rekening te houden met een aantal factoren. Eén daarvan is het weer. De afgelopen paar jaar is het regelmatig voorgekomen dat passagiers vast kwamen te zitten op het vliegveld vanwege sneeuwstormen of een dikke laag ijs. Niet alleen je vertrekpunt is hierbij van belang, maar ook je aankomstbestemming.

Je wilt natuurlijk niet je kerstdagen op het vliegveld doorbrengen. Vlieg dus vooral niet op 23 of 24 december maar ga liever een paar dagen eerder vliegen zodat je genoeg speling hebt bij eventuele vluchtvertragingen of annuleringen. Zorg er ook voor dat je zelf op tijd op het vliegveld bent want ook op de weg en het spoor kun je last hebben van de weersinvloeden. Daarnaast heb je meteen weer wat extra tijd om kerstinkopen te doen op het vliegveld.

Oud & Nieuw 2017

Vorig jaar liepen vooral de vluchten voor oud & nieuw behoorlijke problemen op. Maar liefst 18 procent van de vluchten van en naar Nederland op 29 december liepen meer dan drie uur vertraging op of werden zelfs geannuleerd. Op 30 december was dit percentage 14 procent.

Vlieg goedkoop tijdens kerst

Wil je juist goedkoop vliegen en heb je geen verplichtingen met de feestdagen? Vlieg dan juist wél op 1e of 2e kerstdag! Ga de feestdagen in een grote stad als Londen of New York vieren of ga juist relaxen op een zonnig eiland. De prijzen zijn vaak erg laag vanwege weinig interesse én je hebt meer ruimte in het vliegtuig: Horen we daar een upgrade? Als je gelukt hebt wel!

Vluchtproblemen? Miss Casey staat je bij!

Bij vliegen tijdens één van de drukste perioden van het jaar hoort natuurlijk een goede voorbereiding. Met de app van Miss Casey zorg jij ervoor dat je goed voorbereid op reis gaat. Maak je trip aan in de app en Miss Casey helpt je al je vluchtvertraging oploopt, geannuleerd wordt of je bagage vertraagd is met het regelen van een vergoeding. Ook als je extra kosten hebt moeten maken vanwege vluchtproblemen kun je bij Miss Casey terecht. Download Miss Casey in de App store of Google play.

3702
shares